OM FÖRETAGET

Vi är två bröder som gjort potatislådor och engångspall sedan 1993. Vi håller till på Östgötaslätten där våra produkter används flitigt. Men vi har levererat lådor från Skåne i söder till Luleå i norr. Engångspallarna gör vi till diverse företag i trakten efter deras speciella önskemål om utseende och mått. Potatisodlare är en stor kundgrupp då vi gör mycket halvpall till den gruppen.

Vi strävar efter att göra bra lådor och pallar som kunderna blir nöjda med och är noga med kvalitén på virket. Vi köper allt virke från svenska sågverk

Då lådorna som är vår stora produkt är säsongsbetonad utför vi även manuellt arbete i skogen med röjning. Vi har stor erfarenhet av skogsarbete då vi hållit på med det i över 35 år.

Låga omkostnader och snabba omställningar gör att vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på små och stora serier av specialpall och lådor.

Om ni tänker köpa lådor till nästa säsong så utnyttja vår försäsongsrabatt. Vi ger 10 % rabatt vid leverans Jan-Mars. Först till kvarn så vänta inte för länge.

Snabbkontakt

Här finns vi

Besöksadress
Götevi Norrgård
596 92 Skänninge
Postadress
Normlösa Britthamra
596 93 Skänninge
Telefon
073-0347507
070-5863065
E-post
[email protected]